Rozvoj a správa klíčové bankovní infrastruktury

Zajištění chodu kritických bankovních systémů, virtualizace, geo-clustering.

The Royal Bank of Scotland patří mezi nejvýznamnější banky ve Skotsku, zaměřuje se na poskytování špičkových bankovních služeb retailovým klientům a je známá svou dlouholetou historií a širokou mezinárodní sítí bank a obchodních značek.

Společnost Raventia se stala dodavatelem české RBS v období fúze s ABN AMRO Bankou v roce 2007 a zpočátku měla zodpovědnost za drobné rozvojové a provozní požadavky. Na základě spolehlivosti naší společnosti a spokojenosti RBS se role Raventie posunula do úrovně strategického IT partnera. 

Specialisté Raventie zabezpečovali bezproblémový chod kritických systémů, které používaly databázovou infrastrukturu, což představovalo cca 50 aplikaci. V době rozvoje virtualizace serverů v bankovním prostředí Raventia zrealizovala virtuální prostředí pod operačním systémem LINUX. Mezi další zajímavé projekty pak patřily vytvoření online replikace databázi do záložního centra, plný přechod banky z primární lokace do záložní, upgrade verzí Oracle serveru a další. 

Svěřená důvěra banky RBS se nám stala velkým závazkem, jsme rádi, že jsme na tuto důvěru mohli adekvátně odpovědět. 

“Díky znalostem v oblasti vývoje pomáhali opravovat chyby našich dodavatelů aplikací. Za 10 let spolupráce jsme s firmou Raventia neměli ani jediný výpadek našeho produkčního systému, to mluví za vše.”
Ing. Miroslav Šalanský, IT Manager RBS

 

 

   

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás